Meerwaarden voor slagers en horeca-ondernemers

Wei groter
Brochure Mockup 1

Meeropbrengsten

Klanten die bewust kiezen voor natuurlijk gekweekt vlees, zijn bereid om voor de superieure kwaliteiten ervan een gepaste prijs te betalen. Bovendien leent ons premiumvlees zich uitstekend tot heerlijke bereidingen waarmee u mooie opbrengsten maakt.

Als u uw assortiment verrijkt met het aanbod van Meatier, stemt u uw klanten die bewust kiezen voor natuurlijk gekweekt vlees, tevreden. We verzekeren u ook: via mondaanmondreclame van die klanten vinden nieuwe kopers de weg naar uw slagerij of restaurant.

Deskundig advies

U kan altijd een beroep doen op onze meat artisans: onze expertadviseurs met een jarenlange ervaring in het slagers- en horecavak. Bovendien nodigen we u uit op een belevingsreis langs de boerderijen van onze kwekers. Zo ontdekt u zelf de herkomst van ons natuurlijk gekweekte vlees.

Verder reiken we u tal van promotiematerialen aan om in uw winkel uw aanbod van Meatier eruit te doen springen. Zo lezen uw klanten in verhelderende consumentenfoldertjes over de herkomst en de kwaliteiten van ons natuurlijk gekweekte vlees.

U heeft een slagerswinkel?

Download hieronder onze brochure voor exploitanten van een slagerswinkel.

Download

U bent een horeca-ondernemer?

Download hieronder onze brochure voor horeca-ondernemers.

Download